Webdesign

& realisatie website

Een website is jouw online visitekaartje voor iedereen op het internet. Daarom is het belangrijk dat deze hetzelfde uitstraalt als bijvoorbeeld je social media, visitekaartje, media-uitingen zoals flyers & posters en alles waar je logo nog meer op staat. Heb jij een website nodig om jouw eigen doelgroep te kunnen informeren, producten te verkopen of voor andere doeleinden? Dan denk ik graag met je mee!

Illustratie

Voor op alles wat je maar kan bedenken

Geboortekaartjes, posters, flyers, voor je huisstijl & webdesign, een spel? Verzin het maar! Ik kan een illustratie maken naar jouw behoefte. Het eindresultaat wordt zo aangeleverd dat je er mee kan doen wat je wil. Natuurlijk kan ik ook voor je zorgen dat het eindresultaat op drukwerk of andere media terechtkomt.

Voordat ik aan de slag ga kunnen we samen zitten om te kijken wat je precies voor illustratie zou willen en waar het voor gebruikt gaat worden. Nadat ik genoeg informatie van jou heb ontvangen ga ik op onderzoek uit naar welke stijl het beste past bij wat jij wil. Hierna ga ik aan de slag met schetsen en met het vaststellen van kleuren. Uiteindelijk lever ik je illustratie natuurlijk digitaal uitgewerkt aan. Zo kan je het gebruiken waar je maar wil.

Meer weten over een van de diensten?

Contact

Ben je klaar om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen?
Heb je een toffe opdracht waarover je wilt sparren of heb je simpelweg een vraag?

Stuur me dan gerust een (vrijblijvend) mailtje, dan kunnen we samen bespreken en ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.

Ik kijk er naar uit om van je te horen!