IMG_3690 2

Ambitieus, avontuurlijk en een tikkeltje chaotisch...

Hi, ik ben Kayleigh!

Mijn liefde voor design bestaat al heel erg lang. Ik vond het vroeger altijd erg leuk om te knutselen en kleuren. Sinds 2017 ben ik als vormgever afgestudeerd van het Grafisch Lyceum Rotterdam, hier is mijn voorkennis voor design echt ontstaan.

In 2018 ben ik aan een nieuwe opleiding begonnen aan de Hogeschool Rotterdam, Communication & Multimedia Design. Hier heb ik meer kennis en vaardigheden opgedaan in ux/ui design, wat inhoud dat ik ook digitale uitingen ontwerp. Hier heb ik in 2021 mijn Bachelor behaald.

Nu ben ik druk bezig met het uitvoeren van toffe projecten en opdrachten voor verschillende klanten. Deze voer ik allemaal uit via Kayleigh’s Graphics, waar ik sinds 1 december 2017 opdrachten voor uitvoer!

"JE KAN MIJ ALTIJD MET EEN GROTE GLIMLACH ACHTER MIJN MACBOOK VINDEN, TERWIJL IK NIEUWE DINGEN CREËER."

Naast ontwerpen ben ik bezig met...

Scouting, reizen, lezen, koken, bakken (en opeten), hiken, van alles op het water, spelen van gezelschapsspelletjes en het bezoeken van concerten, festivals en films. 

Je kan mij altijd wakker maken voor....

Verse appeltaart (eigenlijk alles met kaneel), chocola, kaas, pasta, een spontane reis of uitje, knuffelen met honden & Alpaca’s 🙂

Ik ben een ontwerper die...

Positief in het leven staat en doorzet tot het gewenste resultaat bereikt is. Ik hou mij als ontwerper graag bezig met met branding (logo’s & huisstijlen), illustratie, drukwerk en online uitingen.

Dromen...

Zoveel mogelijk van de wereld zien. Een kookboek ontwerpen.  Het creëren en ontwerpen van een gezelschapsspel. Kan jij mij helpen met het waarmaken van een van deze dromen? Let me know!

"Tijdens het ontwerpen zet ik graag door tot het resultaat bereikt is. Ik kijk kritisch naar verschillende mogelijkheden en vind het erg leuk om visueel aan de slag te gaan."