Ambitieus, avontuurlijk en een tikkeltje chaotisch...

Hi, ik ben Kayleigh

Je kan mij altijd vinden achter mijn MacBook, iPad of schetsblok. Met allerlei boeken, kleurtjes en inspiratie om mij heen, terwijl ik nieuwe dingen bedenk en creëer!

Kayleigh

Ambitieus, avontuurlijk en een tikkeltje chaotisch...

Hi, ik ben Kayleigh

Je kan mij altijd vinden achter mijn MacBook, iPad of schetsblok. Met allerlei boeken, kleurtjes en inspiratie om mij heen, terwijl ik nieuwe dingen bedenk en creëer!

Hi, ik ben Kayleigh, de creatieveling achter deze creatieve onderneming. Als visual designer, grafisch vormgever, webdesigner en illustrator (of welke term dan ook) uit Maassluis, heb ik een passie voor het maken van kleurrijke, speelse en professionele ontwerpen.

Mijn specialiteit ligt bij het creëren van visuele identiteiten (logo, huisstijl etc.) illustraties, webdesign en drukwerk. Maar ook voor andere toffe design ideeën kun je bij mij terecht.

Voordat ik aan de slag ga, duik ik graag samen met jou in de wereld van jouw merk of onderneming, zodat ik jouw doelen begrijp, een beeld heb van waar jij voor staat en weet voor welke doelgroep ik aan de slag moet gaan.

Met mijn werk, waarbij ik rekening houd met wat jouw merk moet uitstralen, creëer ik een kleurrijke, speelse, maar professionele stijl die perfect aansluit bij jouw wensen. Of je nu een startende ondernemer bent die nog zoekende is naar een passende huisstijl, een gevestigd bedrijf dat een nieuwe visuele identiteit nodig heeft of een particuliere klant die bijvoorbeeld op zoek is naar een gepersonaliseerde babykaart of illustratie, ik help je graag verder.

Ik neem de tijd om naar jouw ideeën en wensen te luisteren en deze om te zetten in een design dat perfect bij jou past. Of je nu een groot of klein project hebt, ik sta voor je klaar om samen iets moois te creëren.

Wat ik graag doe (naast ontwerpen)

Reizen, lezen, koken, bakken (en opeten), hiken, van alles op het water, spelen van gezelschapsspelletjes en het bezoeken van concerten, festivals en films.

Fijne dingen in het leven (als je het mij vraagt)

Verse appeltaart (eigenlijk alles wat warm en met kaneel is), chocola, KAAS!, pasta, wijn & Sangria, spontane uitjes en reisjes, knuffelen met honden & Alpaca’s 🙂

Ik ben een ontwerper die…

Graag met je meedenkt, (gezellig) samen kijkt en doorvraagt naar wat je wil uitstralen, bereiken en wat je kernwaarden zijn, om zo overal het maximale uit te halen. Door het hebben van persoonlijk contact zorg ik dat een design echt past bij wat jij nodig hebt! 

Mijn ontwerpdromen

Een kookboek ontwerpen. Een menukaart ontwerpen. Het bedenken en ontwerpen van een gezelschapsspel. Een eigen webshop met eigen geïllustreerde producten. Kan jij mij helpen met het waarmaken van een van deze dromen? Let me know!

“Samen creëren we wat jij nodig hebt!”