Beauty by SemAda

Website & Prijzenlijst

Beauty by SemAda vroeg mij om een prijzenlijst en afsprakenkaart vorm te geven, zodat zij hun klanten de juiste informatie kunnen geven. Later heb ik ook de website voor Beauty by SemAda mogen ontwerpen & realiseren

Beautybysemada_mobiel

Beauty by semada

Website & Prijzenlijst

Beauty by SemAda vroeg mij om een prijzenlijst en afsprakenkaart vorm te geven, zodat zij hun klanten de juiste informatie konden geven. Later heb ik ook de website voor Beauty by SemAda mogen ontwerpen & realiseren

Beauty by SemAda is een schoonheidssalon in Maassluis. Ze bieden een breed scala aan behandelingen, zoals voor het gezicht, nagels, wimpers, haar etc. Omdat zij hun klanten beter wilden informeren heb ik een prijzenlijst en website voor hen ontworpen en gerealiseerd.

Website

Website

De homepage van de website is ontworpen om de bezoeker direct te verwelkomen met een overzicht van de services en de sfeer van de salon. Door gebruik te maken van neutrale kleuren die een rustig, comfortabel en clean gevoel geven, wordt de bezoeker uitgenodigd om verder te verkennen wat de salon te bieden heeft.

De diensten & prijzen pagina biedt gedetailleerde informatie over de verschillende behandelingen die de salon aanbiedt, samen met de bijbehorende prijzen.

De neutrale kleuren, de typografie van de huisstijl en de eenvoudige navigatie dragen bij aan de professionele uitstraling van de website.

De website is gebruiksvriendelijk en biedt alle informatie die de bezoeker nodig heeft om een afspraak te maken.

Prijzenlijst

Prijzenlijst

De prijzenlijst die ik heb gemaakt voor Beauty by SemAda is ontworpen met het oog op gebruiksgemak voor de klanten. Ondanks dat de prijzenlijst hoofdzakelijk uit tekst bestaat, is het toch zeer overzichtelijk en gemakkelijk te raadplegen. Door het gebruik van verschillende hoofdstukken is de prijzenlijst gestructureerd en kunnen klanten snel de informatie vinden die ze zoeken.

Beauty by SemAda over de samenwerking

Zeker een aanrader! Kayleigh denkt met je mee en doet precies wat jij verwacht. Met alle info die ze heeft maakt ze de website zoals jij het wilt in haar style!

Enthousiast geworden? Nieuwsgierig? Bekijk de rest van mijn portfolio! Wil je meer weten, een keer sparren of heb je een vraag? Neem contact op.