Meer Je Zelf

Logo & Huisstijl

Voor Kindercoach Praktijk Meer Je Zelf heb ik een mooie brand identity mogen ontwerpen. Een warme, professionele uitstraling met speelse elementen die goed aansluiten bij kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Meer Je Zelf – Brandmark

Meer Je Zelf

Logo & Huisstijl

Voor Kindercoach Praktijk Meer Je Zelf heb ik een mooie brand identity mogen ontwerpen. Een warme, professionele uitstraling met speelse elementen die goed aansluiten bij kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Kindercoach Praktijk – Meer Je Zelf – richt zich op kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. De kinderen zijn vaak net even anders (vallen er buiten) in vergelijking met hun leeftijdsgenoten. Het doel van de praktijk is om deze kinderen een duwtje in de juiste richting te geven. Meer Je Zelf hecht er waarde aan dat kinderen gezien en gehoord worden.

De praktijk fungeert als een luisterend oor en biedt ondersteuning om kinderen te helpen de richting te vinden die ze eigenlijk al willen volgen. Het is de bedoeling om de kinderen die begeleidt worden te laten zien wat ze al kunnen en weten.

Meestal omvat een sessie met een kind activiteiten, zoals spelen, creatief bezig zijn of het geven van gerichte opdrachten.

Logo

Logo

Het logo van Meer Je Zelf heeft een warme en professionele uitstraling met speelse elementen.

Het strakke lettertype zorgt voor een professionele uitstraling. De abstracte en ronde vormen zorgen voor een zacht, vriendelijk en speels gevoel en  de geschreven en verbonden letters zorgen voor speelsheid en een gevoel van verbinding. 

In het logo wordt er gebruik gemaakt van een groen boompje en een gele vlinder. Het groene boompje staat symbool voor groei en stabiliteit. Het geeft aan dat elk kind zich kan ontwikkelen op zijn / haar eigen unieke manier. De gele vlinder staat symbool voor de transformatie en groei die een kind kan doorstaan tijdens de sessies. Het geeft ook het gevoel van vrijheid.

Huisstijl

Huisstijl

Voor de kleuren zijn 4 primaire kleuren gekozen en daarnaast twee kleuren die als secundaire kleuren gebruikt kunnen worden wanneer nodig.

De kleur geel die wordt gebruikt geeft een vrolijke en optimistische uitstraling. Het ondersteund ook de waarden creativiteit en plezier. De kleur groen die wordt gebruikt staat symbool voor groei, harmonie en balans. De blauwe kleur geeft een gevoel van rust en vertrouwen. Het fijne en veilige gevoel wat Meer Je Zelf wil uitstralen. En de koraal rode kleur zorgt voor een positieve en stimulerende uitstraling.

Ook over de verschillende vormen is goed nagedacht. 

Het hartvormige icoon geeft een gevoel van liefde. Kinderen helpen om van zichzelf te houden / zichzelf te waarderen. De cirkel staat symbool voor continuïteit en verbinding. Elke stap in de ontwikkeling is belangrijk. De bloem straalt de groei en ontwikkeling van het kind uit. Bloeien en groeien tot een mooie bloem.

De iconen kunnen samen ingezet worden als een patroon. 

Enthousiast geworden? Nieuwsgierig? Bekijk de rest van mijn portfolio! Wil je meer weten, een keer sparren of heb je een vraag? Neem contact op.