CHRIS IS 'R

Logo, social templates & website

Voor Chris ben ik begin 2022 aan de slag gegaan met het ontwerpen van een logo. Niet lang daarna volgden er social media templates en een website. 

Chris-is-r

CHRIS IS 'R

Logo, social templates & website

Voor Chris ben ik begin 2022 aan de slag gegaan met het ontwerpen van een logo. Niet lang daarna volgden er social media templates en een website. 

Chris is ‘r verleend 3 verschillende diensten, namelijk; projectmanagement, eventmanagement en fotografie. 

Een grote uitdaging om dit allemaal in een logo te kunnen weergeven. Door een algemeen beeldmerk te creëren, waar van elke dienst iets in terug te vinden is, te kijken naar wat Chris wil uitstralen en wie de doelgroep is heb ik een professioneel logo kunnen creëren. 

Logo

Logo

Wanneer je naar het logo van Chris is ‘r kijkt zie je een aantal elementen samen komen.

Zo zijn er 3 cirkels in het beeldmerk te vinden, met allemaal een andere kleur. Dit sluit goed aan bij de drie verschillende diensten die worden aangeboden door Chris is ‘r.

Naast dat de vorm van het beeldmerk een C lijkt, lijkt het ook een sleutelgat, Chris geeft namelijk aan de sleutel tot jouw succes te zijn. Ook kan je in de C een doelen bord zien, Chris helpt jou met het behalen van jouw doelen. 

Socials

Socials

Ook zijn er verschillende social templates gemaakt in de huisstijl van Chris is ‘r, zodat er ook gezorgd kan worden voor zichtbaarheid & herkenbaarheid op het internet.

De templates zijn zo gemaakt dat de foto’s en teksten makkelijk vervangen kunnen worden in Photoshop. 

Website

Website

Naast het logo, de huisstijl en de socials heb ik ook de website voor Chris is ‘r mogen ontwerpen en realiseren. 

Ook hier is rekening gehouden met de drie diensten die worden aangeboden, zo heeft elke dienst zijn eigen kleur op de website.

De website zelf is kleurrijk en heeft een aantal speelse elementen, zoals de C van het logo als je erover heen beweegt. Ondanks dat ik het een overzichtelijke website, waar de gebruiker gemakkelijk de informatie kan zoeken die ze nodig hebben.

Bekijk de website snel!

Enthousiast geworden? Nieuwsgierig? Bekijk de rest van mijn portfolio! Wil je meer weten, een keer sparren of heb je een vraag? Neem contact op.