Aanbod

Branding, webdesign, illustratie etc.

Je kan bij mij terecht voor verschillende creatieve diensten. Voor het creëren van een unieke visuele identiteit tot het ontwerpen van doordachte websites en illustraties voor diverse doeleinden, ik sta klaar om je project tot leven te brengen met oog voor detail en creativiteit. 

Branding

Logo, huisstijl en andere elementen

Een visuele identiteit is super belangrijk wanneer je professioneel wil overkomen en jouw doelgroep wil aantrekken. Branding gaat verder dan alleen een logo; het gaat om het overbrengen van jouw boodschap en het creëren van herkenbaarheid. Jouw logo en huisstijl spelen hierbij een essentiële rol en ik sta klaar om je hierbij te begeleiden.

Na een diepgaand gesprek, waarin we de kern van jouw identiteit verkennen, help ik je met het ontwerpen van een visuele identiteit die perfect past bij jouw visie en doelen.

Wanneer jouw stijl staat, kunnen we deze moeiteloos uitbreiden naar andere vormen van grafisch design. Of het nu gaat om posters, flyers, banners voor beurzen of merchandise (etc.), ik zorg ervoor dat elk ontwerp consistent is met jouw merkidentiteit en boodschap. 

Webdesign

& Realisatie website

Een website is jouw online visitekaartje voor iedereen op het internet. Daarom is het belangrijk dat deze uitstraalt waar jij voor staat en dat je website mee helpt om je doelen te bereiken en de juiste doelgroep aan te spreken.

Heb jij een website nodig om jouw doelgroep te kunnen informeren, producten te verkopen of voor andere doeleinden? Dan denk ik graag met je mee!

Naast het vormgeven van de uitstraling denk ik ook graag met je mee over de gebruiksvriendelijkheid van de website, zowel voor jou als voor de bezoekers. Samen zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid niet alleen aantrekkelijk is, maar ook effectief en toegankelijk voor iedereen die er gebruik van maakt.

Illustratie

Voor op alles wat je maar kan bedenken

Of het nu gaat om geboortekaartjes, posters, flyers, voor in je huisstijl, in webdesigns, of zelfs een uniek spel; ik sta klaar om op maat gemaakte illustraties te creëren die voldoen aan jouw wensen.

Voorafgaand aan het ontwerpproces bespreken we samen jouw behoeften en het beoogde gebruik van de illustratie. Met jouw input als leidraad, richt ik me op het vinden van een stijl die naadloos aansluit bij jouw visie.

Vervolgens ga ik aan de slag met schetsen en het bepalen van kleurenpaletten om het ontwerp tot leven te brengen. Het eindresultaat wordt professioneel en digitaal geleverd, zodat je het flexibel kunt inzetten op diverse platforms en media. Bovendien kan ik indien gewenst ook ondersteunen bij het implementeren van het ontwerp op drukwerk of andere media.

Grafische vormgeving

Drukwerk zoals folders en posters

Ontdek hoe ik jou kan ondersteunen bij het vormgeven van jouw ideeën. Wanneer je al een eigen huisstijl hebt, maar graag wat hulp wilt bij het maken van passend drukwerk kan ik je hierbij helpen.

Van eenvoudige folders tot opvallende posters en praktische kalenders, ik help je graag om jouw visuele boodschap tot leven te brengen. Heb je een specifiek product dat je wilt laten maken? Ook daar kan ik je bij helpen.

Ook wanneer je het drukwerk liever uit handen geeft, sta ik voor je klaar. Ik neem de taak met plezier van je over, zodat jij je kunt concentreren op wat voor jou echt belangrijk is.

Hoe ga ik te werk?

Aangezien elk project en elke opdrachtgever uniek is, verloopt ook elk proces op een unieke manier. Ondanks dat zijn er enkele stappen die ik bijna altijd integreer in mijn werkwijze, deze worden hieronder beschreven. Als je interesse hebt om samen te werken maar nog vragen hebt over het proces, aarzel dan niet om mij te e-mailen of te bellen voor een gesprek.

01.

Kennismaking

Voorafgaand aan onze samenwerking organiseren we een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek verkennen we jouw doelen, gewenste uitstraling, doelgroep en andere relevante aspecten.

Deze inzichten bieden mij inzichten over het project, en stellen me in staat het design af te stemmen op jouw specifieke behoeften en de doelgroep.

02.

Creatieve richting

Jouw input vormt de basis voor het bepalen van de creatieve richting.

Ik zal onderzoeken welke visuele elementen het beste passen bij jouw kernwaarden en de beoogde uitstraling, om zo een doeltreffend en gepast ontwerp te realiseren.

03.

Design

Nadat de creatieve richting is vastgesteld, gaat het ontwerpproces van start.

Dit proces omvat het maken van schetsen, de digitale uitwerking, het selecteren van kleuren en lettertypen, en het ontwikkelen van andere visuele elementen die bijdragen aan jouw herkenbaarheid en het effectief overbrengen van je boodschap.

04.

Lancering

Gefeliciteerd! Je nieuwe visuele identiteit, website of illustratie is klaar om de wereld te veroveren.

Je krijgt alle essentiële bestanden (of inloggegevens bij een website), zodat je alles zelf in beheer hebt.

En vergeet niet, ik sta altijd paraat om je te assisteren als je ergens hulp bij nodig hebt.

Zij gingen je voor

Yoeri KruissinkSolarSales
Read More
Het contact met Kayleigh is snel en makkelijk. Ze denkt mee en heeft een talent voor het maken van mooie afbeeldingen. Kayleigh, heel erg bedankt en tot de volgende keer.
Joeri FaasGroeneKade
Read More
Kayleigh's Graphics heeft het logo, de huisstijl en website ontworpen voor GroeneKade. We zijn hier nog elke dag erg blij mee. Kayleigh's Graphics zorgt voor een frisse, hippe en originele uitstraling.
Djodie OosterhuisHappyFeelz Postpartum
Read More
Dikke aanrader! Creatief, persoonlijk en staat altijd voor je klaar. Kayleigh hielp mij met mijn logo, huisstijl, folder en website. Het is helemaal 'ik' en precies wat ik in gedachten had. Ze weet precies wat een ontwerp nodig heeft (en wat niet) voor dat extra beetje knal-effect!
Beauty by SemAda
Read More
Zeker een aanrader! Kayleigh denkt met je mee en doet precies wat jij verwacht. Met alle info die ze heeft maakt ze de website zoals jij het wilt in haar style!
Romy Veul
Read More
Mijn website als freelance tekstschrijver kon wel wat meer kleur gebruiken. Toen ik Kayleigh's website zag, wist ik direct dat zij de vormgever was die me daarbij kon helpen. Ze maakte een prachtige huisstijl en logo voor me, die heel goed passen bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Vrolijkheid, creativiteit, maar zeker ook professionaliteit. Kayleigh is bovendien een heel fijne vormgever om mee te werken. Ze gaf bij alle gekozen kleuren en elementen een toelichting en heeft er zichtbaar veel denkwerk in gestoken voordat ze tot het eindresultaat kwam. Ik raad haar zeker aan als je op zoek bent naar een vormgever die je weet te verrassen en een prachtige huisstijl en logo oplevert.
Dirk WarnaarErrigal View B&B
Read More
Kayleigh heeft onze vage ideeën perfect uitgewerkt tot een geweldige website, waar we veel positieve reacties op krijgen.
Previous
Next