Diverse opdrachtgevers

Logo's

Sinds 2017 heb ik verschillende logo’s gemaakt voor diverse opdrachtgevers met elk een andere stijl en doelgroep.

Diverse opdrachtgevers

Logo's

Sinds 2017 heb ik verschillende logo’s gemaakt voor diverse opdrachtgevers met elk een andere stijl en doelgroep.

GroeneKade

GroeneKade is een onderneming welke zich bezighoudt met het vergroenen van kademuren in de havens van verschillende steden en dorpen.

Ze vroegen mij om mee te denken met het creëren van een huisstijl en een website. Voor het logo zijn natuurlijke en realistische kleuren gebruikt. Daarnaast laat het logo weinig aan de verbeelding over. 

Naast een logo realiseerde ik ook een website voor GroeneKade. Voor de Kerst van 2021 creëerde ik ook een Kerstgroet die gedeeld kon worden op social media.

Zorg in onderneming

Zorg in Onderneming is een onderneming die zicht, zoals de naam al zegt, focust op de zorg. Hierbij is de mens dus een belangrijk onderdeel. Het logo moest vertrouwen en menselijkheid uitstalen, maar er ook zakelijk uitzien.

Door het kleurgebruik, het gebruik van een strak en rond font en de vormen ziet het er zakelijk uit.

Stadsquiz Maassluis

De Historische Vereniging Maassluis benaderde mij om een logo te maken voor de Stadsquiz Maassluis. Deze quiz gaf de Historische Vereniging Maassluis ter ere van hun 35 jarige jubileum. Het logo moest aanspreken bij jong en oud.

De kleuren stonden al vast, dit moesten namelijk de kleuren van de Historische Vereniging Maassluis worden.

Naast het logo is er ook een patroon gecreëerd van de 3 verschillende gebouwen die ook in het logo gebruikt worden. Deze gebouwen staan voor het oude en het nieuwe wat Maassluis te bieden heeft. Het patroon werd gebruikt op verschillende media-uitingen, zoals flyers en posters.

Enthousiast geworden? Nieuwsgierig? Bekijk de rest van mijn portfolio! Wil je meer weten, een keer sparren of heb je een vraag? Neem contact op.